Underhåll och uppgradera din VVS

Varje fastighetsägare är väl medveten om vikten av ett effektivt VVS-system i hemmet. Så länge du underhåller och gör nödvändiga uppgraderingar kan ditt VVS-system hålla i upp till 15 år. Kom ihåg att VVS även inkluderar värmepumpar som reglerar temperaturen inomhus och i varmvattenberedaren.

Var inte orolig för att underhåll och uppgraderingar kostar pengar eftersom det kostar mer att inte göra någonting. Du har stor nytta av alla fördelar:

  • Förbättrar prestandan i VVS-systemet. Ju äldre ett VVS-system blir desto mindre effektivt kommer det att fungera. Till exempel är det ofta sämre på att reglera temperaturen korrekt i ditt hem eftersom tekniken har slitits ut. Det innebär att dina elkostnader inte bara blir högre, utan att det blir svårare att få en behaglig inomhustemperatur i ditt hem.
  • Leder till färre olyckor och samtal till rörmokare. Att använda ett föråldrat system är förknippat med större risker för olyckor som kan bli en dyr historia.
  • Sänker dina elkostnader. Uppvärmning och nedkylning kan bli onödigt dyrt om ditt VVS-system är föråldrat eller inte underhållet på många år. Om systemet är äldre än tio år kan det vara dags att göra en generell uppgradering och översyn.

Om du redan har fungerande VVS-system kan det fortfarande finnas vissa uppgraderingar att göra. En smart åtgärd är att skaffa en tilläggstjänst för värmepumpar hos Tibber.

Ta Kontakt med elbolaget Tibber

Tibber är inte som vilket elbolag som helst, utan är unika i det hänseendet att de faktiskt bryr sig om sina kunder. De tror stenhårt på att skapa mer effektiva sätt att leva på med hjälp smart teknik, som är både hållbara och mer kostnadseffektiva. De har därför utvecklat tjänsten Nibe Uplink som låter dig styra din värmepump på distans via Tibber-appen. Appen låter dig bland annat se aktuell temperatur inomhus och i varmvattenberedaren. Du får dessutom en bra överblick över energiförbrukningen i hemmet tillsammans med notiser vid eventuella driftstörningar. Det enda du behöver göra för att komma igång är att skaffa ett premiumkonto hos Nibe och koppla Nibe Uplink till Tibber. Så vänta inte, slå till och optimera ditt VVS-system med Nibe Uplink från Tibber!

POST REPLY